Tombo ati iku ono limang perkoro

 

Kaping pisan moco Qur’an sakmaknane

Kaping pindo Sholat wengi lakonono

Kaping telu wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat weteng iro engkang luwe

Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

 

Salah sakwijine sopo biso ngelakoni

Insya Allah Gusti Pangeran ngijabahi