aya budak hoyong papang ka,,
tos papang bebeja ka ibu na,,
budak# mah mamah,,naha km mandi na aneh?
ibu# naha?
budak#pas muka panto km mandi tee lampu na hurung sorangan,,dijero tiris deuih,,ps ditutup lampu na paeh sorangan,,
…ibu#heh ujang,,maneh tee kabina2 teuing,,ma’enya maneh papang dina kulkas,,??eta tee kulkas jaaaaannnngggg,,,!!!!!